Close Menu

Chauffeur worden bij Autoreset

“Stilzitten is niks voor mij, na mijn pensioen wilde ik dan ook graag iets om handen hebben.Twee jaar geleden ben ik daarom begonnen als chauffeur bij Autoreset. Naast dat ik hiermee een leuke bijverdienste heb, kom ik in contact met verschillende mensen. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat onze klanten mobiel zijn en blijven. Ik heb ondertussen al honderden mensen blij mogen maken met een nieuwe (lease)auto.” Peter, 69.

Bent u net als Peter en is stilzitten niet aan u besteed? Autoreset biedt een leuke manier om bezig te blijven en tegelijkertijd nog wat bij te verdienen. Misschien heeft u een verre vakantie in gedachten met uw man of vrouw, of bent u van plan te beginnen aan een nieuwe hobby. U kunt zelf aangeven wanneer u wilt werken, op die manier blijft er ook genoeg tijd over voor andere zaken.

Wilt u meer lezen over het werk en wat het nu zo leuk maakt?Lees dan hier het interview met twee van onze zeer gewaardeerde chauffeurs.

Wilt u meer lezen over de werkzaamheden? Bekijk ze hier.

Bent u in het bezit van een rijbewijs voor bus of vrachtwagen? Autoreset is altijd op zoek naar chauffeurs met een groot rijbewijs.

Enthousiast geworden? Vul dan hier ons sollicitatieformulier in.

Hopelijk snel tot ziens op ons kantoor in Hoofddorp!