Close Menu

Werken bij Autoreset | Autoreset

Parttime werken als chauffeur

Bent u gepensioneerd? Autoreset heeft verschillende bijbanen die u makkelijk kunt combineren met uw pensioen. Wij vervullen ruim 250.000 opdrachten per jaar. Wij zijn dan ook continue op zoek naar betrouwbare chauffeurs.

tevreden man en vrouw achter het stuur

Bijbaan voor 65 plussers

Wij hebben veel banen voor gepensioneerden. Zo zijn wij altijd op zoek naar betrouwbare 65 plus chauffeurs. Heeft u geen vaste baan meer, maar bent u graag onderweg? Dan is het chauffeurswerk van Autoreset is de ideale bijbaan naast uw AOW. Met een bijbaan als hiker kiest u zelf uw eigen ritten. 

Inschrijven als chauffeur      Neem contact op 

Direct starten als chauffeur bij Autoreset

Ouderen uitzendbureau Autoreset is hét uitzendbureau voor chauffeurs van 65+.  Onze opdrachten zijn beschikbaar voor alle chauffeurs, u geeft zelf aan of u wilt werken of niet. Wilt u dus nog werken na uw pensioen? Bekijk dan snel al onze vacatures voor gepensioneerden op onze vacaturesite voor ouderen.

 

Waarom kiezen voor Autoreset?

Autoreset werkt met een groot bestand aan opdrachtgevers. Daardoor is er altijd voldoende werk voor gepensioneerden. Wij worden geroemd door onze flexibele werkwijze. Spoedopdrachten worden vaak binnen 24 uur vervuld worden. Om deze flexibiliteit te kunnen garanderen, zijn wij altijd op zoek naar ervaren chauffeurs. Bent u op zoek naar chauffeurs werk? Bekijk dan onze vacatures voor senioren