Close Menu

Koeriersdienst

Autoreset koeriersdiensten zorgt ervoor dat al uw pakketten op de juiste wijze en binnen het gevraagde tijdsbestek bij de ontvanger terecht komen. Snelheid en kwaliteit is de standaard van onze bezorgservice. Wij leveren een ervaren en betrouwbare chauffeur op afroepbasis en zijn onderscheidend op de volgende onderdelen:

  1. Kwaliteit, wij doen wat u uw klanten belooft.
  2. Lage flexibele kosten, geen vaste kosten en geen contractuele verplichtingen.
  3. Geen zorgen over vakanties, ziekte e.d. zoals met vaste krachten.
  4. Gemak en snelheid, wij regelen alles voor u.
  5. Een betrouwbare partner, onze chauffeurs vallen onder de NBBU CAO.
     

Ervaren koeriers uit de regio

Uiteraard is het van belang, dat de chauffeur het werk, de regio en uw bedrijf kent. Daarom selecteert Autoreset een pool van een aantal chauffeurs uit uw regio die bij u worden geïntroduceerd en door u kunnen worden ingewerkt. Zodoende beschikt u altijd over ingewerkte krachten. Wanneer u geen aanvragen heeft voorzien wij de chauffeurs van ander werk zodat de pool behouden blijft voor uw organisatie.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN KOERIER

 

Betaal nooit te veel voor een koerier

U betaalt alleen de gewerkte tijd, niet de tijd die de chauffeur onderweg is om aan het bezorgen te beginnen. Momenteel verrichten wij het meeste koerierswerk voor grossiers van auto-onderdelen. Ook met specialistisch vervoer voor apotheken en zorgverleners zijn wij zeer bekend. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

koerier tijdelijk inhuren formulier