Close Menu

Over ons | klanten

Autoreset levert sinds 1998 chauffeurs vanuit een landelijke pool van 3000 bestuurders. Met 250.000 opdrachten per jaar is Autoreset het grootste chauffeursbedrijf in Nederland.

Wij verzorgen auto-, bus- en vrachtwagentransporten over de weg en leveren oproepchauffeurs. Ieder bedrijf dat op zoek is naar chauffeurs/hikers kunnen wij voorzien. Dit is mogelijk doordat we over een enorme pool van chauffeurs beschikken. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om de kosten laag te houden en de juiste mix te bieden wat ervaring betreft.

Met onze betrouwbare arbeidskrachten en lage kosten hebben we al veel gerenommeerde bedrijven blijvend overtuigd.
 

Onderscheidend door flexibiliteit

We onderscheiden ons van andere aanbieders door onze flexibiliteit (het altijd kunnen uitvoeren van spoedritten voor de klanten van onze klanten), gekoppeld aan de kwaliteit van onze chauffeurs en lage kosten. Wij zijn in 99% van de gevallen in staat om binnen 2 uur een chauffeur op locatie te hebben.

De kern van onze dienstverlening is het volledig geautomatiseerd kunnen verwerken van de aanvragen en deze te koppelen aan de juiste chauffeurs.

Door het werken met een eigen afdeling Planning die beschikt over een geavanceerd automatiseringssysteem, is het mogelijk om vraag en aanbod perfect op elkaar aan te laten sluiten.

 

Ontstaan van Autoreset

Autoreset ontstond in 2004 als afzonderlijk onderdeel van Oudstanding Groep B.V., dat in 1998 werd opgericht. Een van de specialiteiten bleek de chauffeursmarkt waardoor hier al snel een speciale tak voor werd opgezet.

Autoreset is dus een onderdeel van Oudstanding. Autoreset en Oudstanding zijn beide weer een onderdeel van Consolid.

In het begin hield Autoreset zich vooral bezig met het rijden van personenauto’s van A naar B. Later kwamen daar ook vrachtauto’s en bussen bij.

Het andere label van Oudstanding Groep B.V. is De Nieuwe Koetsiers. De Nieuwe Koetsiers levert chauffeursdiensten aan organisaties in heel Nederland, bijvoorbeeld blessurechauffeurs voor werknemers die tijdelijk zelf niet kunnen rijden of privéchauffeurs die medewerkers na bijvoorbeeld een evenement veilig en comfortabel thuis brengen.
 

BEKIJK MOGELIJKHEDEN   NEEM CONTACT OP