Close Menu

Over ons | chauffeurs

Al sinds 1998 leveren wij met onze ruime pool aan bekwame chauffeurs chauffeursdiensten aan onze klanten. Eerst onder de naam van Oudstanding, arbeidsintermediair voor de 55-plusser, en vanaf 2004 onder de vlag van Autoreset. Door de snelle toename van opdrachten konden we de chauffeursdiensten niet langer  onderbrengen bij Oudstanding. Autoreset werd als chauffeurslabel opgericht. Voor het personenvervoer en de pendeldiensten hebben we in 2009 De Nieuwe Koetsiers opgericht.
 

Marktleider in de autotransport

Sinds 2004 zijn we behoorlijk gegroeid en mogen wij onszelf met gemiddeld 1200 ritten per dag marktleider noemen op het gebied van autotransport. Als u bij ons komt werken, is geen dag hetzelfde (zie diensten). We verplaatsen voertuigen voor leasemaatschappijen, de autoverhuur en grote en kleine dealerbedrijven. Wij zijn begonnen met het inzetten van chauffeurs met een B-rijbewijs in, maar niet veel later konden we ook bus- en vrachtwagenchauffeurs van opdrachten voorzien.

Dagelijks 1300 transportopdrachten

Vanuit ons hoofdkantoor in Hoofddorp verzorgen wij met onze 40 vaste werknemers op ons kantoor meer dan 1300 transporten per dag. Dankzij de ideale spreiding van chauffeurs in het land kunnen we vaak al binnen twee uur na aanvraag een auto ophalen.

 

Kies je eigen ritten in de App

Daarnaast beschikken we over een efficiënt plansysteem dat de ritten aan elkaar koppelt voor de chauffeur. U hoeft dan alleen het openbaar vervoer nog uit te zoeken. Zo kunnen we vraag en aanbod perfect op elkaar aan laten sluiten. Om het voor de chauffeur steeds efficiënter te maken, werken we sinds 2016 met een app voor de smartphone.

Al jaren plaatsen we ook hikers bij autoverhuurbedrijven en dealerbedrijven voor locatiewerk. Een dag bij een klant op locatie houdt in dat u auto’s ophaalt en aflevert, maar ook weer klaar maakt voor de verhuur. U werkt dan echt voor één opdrachtgever.

Onderdeel van Consolid

Autoreset is onderdeel van Consolid, dé detacheerder en opleider binnen Vervoer & Veiligheid. Met dagelijks zo'n 7000 mensen aan het werk bij zeer diverse opdrachtgevers, gelooft Consolid in toekomst en innovatie. In opleiden en blijven meedoen. Want dat is belangrijk voor iedereen. Waar Autoreset haar focus heeft op de chauffeursbaan, biedt Consolid een breder palet aan banen en diensten. Zo is de cirkel rond. 

BEKIJK VACATURES

SOLLICITEREN ALS CHAUFFEUR