Close Menu

Corry (67) rijdt voor Autoreset: “Stilzitten is niks voor mij”

21 juni 2023
Corry (67) rijdt voor Autoreset: “Stilzitten is niks voor mij”

Van horecawerk in Frankrijk tot receptioniste bij een ziekenhuis: Corry de Heer (67) heeft tientallen banen gehad. Als ze op haar 67e met pensioen gaat, moet ze er nog niet aan denken om thuis te zitten. Nu rijdt ze als chauffeur voor Autoreset het hele land door. Corry: “Tijdens mijn eerste rit dacht ik: wow dit is gewoon mijn werk.”

Corry heeft een indrukwekkend cv. “Ik heb denk ik wel 60 banen gehad. Ik houd van afwisseling”, vertelt ze. “Ik ben begonnen in de horeca en heb veel op campings in Frankrijk gewerkt. Daarna heb ik in Nederland via een uitzendbureau allerlei werkgevers gehad. Van een makelaarskantoor tot een bank. De laatste jaren tot mijn pensioen was ik receptioniste in het UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis.”

En nu?
Als in september 2022 de pensioengerechtigde leeftijd in zicht komt, is Corry nog lang niet klaar om te stoppen met werken. “Ik was zo gewend om te werken en van alles en nog wat te doen. Ik dacht: en nu? Ik ga niet stilzitten, dat zit niet in me”, vertelt Corry. “Toen vertelde mijn kleinzoon over Autoreset. Dat leek me direct geweldig. Ik houd van autorijden, dan voel ik me vrij. Ik besloot te solliciteren en kon meteen beginnen.”

Elke dag een verrassing
Voor Autoreset levert Corry leaseauto’s af bij de klant of de garage. Vooral de afwisseling van het werk spreekt haar aan. “Het is altijd een verrassing waar je een leaseauto moet ophalen of wegbrengen en je weet nooit hoe een dag verloopt. Dat past bij me. Ik vind het leuk om via ov9292.nl uit te stippelen hoe ik ergens moet komen met de bus, trein of fiets. Je maakt altijd iets mee: een leuk gesprek met een buschauffeur of een klant die je een lift geeft naar het station.”

Nergens aan vast
Ook de vrijheid van Autoreset is voor Corry belangrijk. “Ik vind het leuk om te werken, maar ik wil nergens aan vast zitten. Bij Autoreset kan ik aangeven wanneer ik wel en niet kan. Gemiddeld werk ik één tot twee dagen per week. Nu ben ik bijvoorbeeld drie maanden met de caravan op vakantie. Dat is geen enkel probleem.”

Onvergetelijke eerste rit
Haar eerste rit voor Autoreset vergeet Corry nooit meer: “Ik reed in een prachtige leaseauto door landelijk gebied. Het zonnetje scheen en de radio stond aan. Toen dacht ik: wow dit is gewoon mijn werk.”

Ook geen zin om te stoppen met werken na je pensioen? Check de vacatures.